ÚTON ÖNMAGAMHOZ

10 HÓNAPOS ÖNISMERETI MENTORPROGRAM NŐKNEK

a kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb és örömtelibb életért

A JELENTKEZÉS MEGNYÍLT!

Sokan vagyunk úgy, hogy elveszettnek érezzük magunkat, de nem tudjuk hogyan induljunk el a változás útján. Szeretnénk többet kihozni magunkból, de nincs meg hozzá a kellő önbizalmunk vagy csak szeretnék végre tisztábban látni a saját vágyainkat, céljainkat és nem belerogyni a társadalom által támasztott elvárásokba. 

Magam is végigjártam egy fejlődési utat és a novemberben induló az Úton Önmagamhoz 10 hónapos önfejlesztő mentorprogramomba, több mint 20 év tapasztalatát és a közben megszerzett tudás anyagot raktam bele.

Csupa olyan nőt várok ide, akik nemcsak keresik magukat és vágynak egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre, hanem LÉPNI is szeretnének! 

Így Neked is köztünk a helyed!

 Jelentkezési határidő   

2021.november 22.

Biztosítsd be a helyed most!

A helyek száma limitált, max. 10 fő

vehet részt a mentorprogramon!

Nőként számos ponton érezzük úgy, hogy meg kell felelnünk. És természetünkből fakad, hogy néha magunkat minden mögé soroljuk, a megfelelést tekintjük elsődlegesnek.

Talán Te is úgy érzed, fontosabb helytállni minden szerepkörben, mint magaddal törődni… Pedig minden BELŐLED, BELÜLRŐL indul!

Ha MAGADDAL egységben vagy, ha magadra mersz és tudsz is időt szánni, nyerni fogsz az ÖSSZES TÖBBI területen is. 

Ezt szolgálja az énidő: inspirációt, muníciót az életed összes területéhez.

 

Egy csodás énidő-

lehetőséget kínálok most

Neked, amely 10 hónapon át

havi egy szombaton segít,

hogy nőként egyensúlyba

kerülj.

Milyen élet vár rád, ha elvégzed az önismereti

mentorprogramot?

Megismered a saját működésedet,

amely által képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására és nem a hozott minták fogják meghatározni az életedet.

Könnyebben fogsz tudni alkalmazkodni az élet

kihívásaihoz,

mert olyan önismereti eszközöket kapsz, amelyekkel nemcsak túléled a napjaidat, hanem tudatosan fogod előre mozdítani az életedet.

Tisztában leszel azzal, hogy mi a Te saját vágyad,

milyen célokat szeretnél elérni az életben.

Egy olyan női közösség tagja leszel,

ahol nincs irigység, csakis támogatás és egymás segítése. Sőt, ez a közösség nem csak virtuálisan fog létezni, hanem elsősorban személyesen ismerheted meg a társaidat.

Hogyan épül fel a 10 hónapos mentorprogram? 

A mentorprogramon önismereti élményfestéssel, coaching alapú beszélgetésekkel és önfejlesztést segítő feladatokkal kerülsz közelebb Önmagadhoz.

A mentorprogram 2021.11.28-án kezdődik.

1. alkalom

Megnézzük, most hol tartasz és felállítasz egy célt, hogy 10 hónap múlva hol szeretnél tartani. Minden a saját tempódban történik. Az első alkalom során megfested az első festményedet. 

2. alkalom

Az egyik legfontosabb érzés a szeretet. Érzed, hogy szeretnek? Te kimutatod a szereteted? Megnézzük mi a Te szeretetnyelved, hogyan tudod megállapítani, hogy a szeretteidnek mi a szeretetnyelve és ezáltal, hogyan teheted erősebbé a kapcsolataidat. 

3. alkalom

“Az összes probléma-testi, érzelmi vagy szellemi- öt alapvető sérülésből ered: elutasítás, elhagyás, megalázás, árulás és igazságtalanság.” Lise Bourbeau

Hogyan jönnek létre a sérülések és a maszkok? Hogyan lehet felismerni és gyógyítani?

4. alkalom

Miben vagy jó? Miért úgy reagálsz dolgokra, ahogy szoktál? Mi a viselkedésed mozgatórugója? Ez a blokk segít a személyiséged újratervezésében, a lelki átformálódásban, mely során tudatosabban megfigyelve önmagad, felfedezheted az igazi énedet és rátalálhatsz a bölcsebb, érettebb, együttérzőbb önmagadra, akivé válhatsz.

5. alkalom

Neked mit jelent a siker? Mitől érzed magad sikeresnek? Sikerkereső vagy kudarckerülő vagy? Mitől félsz a legjobban? Mi az amiről csak álmodozol, de félsz megvalósítani? Mi akadályoz? – ezekre a kérdésekre keressük meg a válaszodat. A második kép megfestése.

6. alkalom

Megnézzük téged mi motivál. A kihívás erőt ad vagy leblokkol?  A gondolkodásod ereje. Mennyire használod tudatosan? Magányos farkas vagy, vagy inkább falkatag? 

7. alkalom

A testbeszéd többet mond minden szónál. Elárulja a valódi érzelmeket. Hogyan lehet olvasni a testbeszédben? Mit jelent az asszertív kommunikáció és miért fontos? Hogyan segíti a kommunikációt? Milyen és hány fajta játszmát különböztetünk meg? Mi van a játszmákon túl?

8. alkalom

A szimbólumok és jelentésük. A saját szimbólumaid és jelentésük. Mikor melyiket használod és miért pont azt? Ha felismered, hogyan segíti az életed?

9. alkalom

Az utolsó előtti foglalkozáson felteheted azokat a kérdéseket, amelyekre nem kaptál választ.

10. alkalom

Megnézzük azt az utat, amit a 10 hónap alatt bejártál, honnan-hova jutottál.

Az utolsó kép megfestése.  A három alkotásod összevetése, hogyan változott az önkifejezésed. Megmutatom, hogyan használhatod az alkotásaidat a későbbiek folyamán, hogy mindig inspiráljanak és válaszokat kapj.

ISMERD MEG A

MENTOROD

Froner Tünde vagyok, a Froner Önismereti Élményfestés megalkotója, művészetterapeuta, coach.

Egy olyan művészetterápiás eszköz képviselője és szülőanyja, ami a saját szimbólum rendszerünkön alapszik és képes belátást engedni a szavakon túli kommunikációba, ezáltal pedig az önismeret mélyebb rétegeibe. 

41 éves voltam mikor először vettem ecsetet a kezembe és kezdtem el festeni. 

Olyan sok mindent megmutatott és megtanított nekem maga az alkotási folyamat, hogy úgy éreztem, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia. Ezért elkezdtem kidolgozni a saját módszerem, amihez a tanulmányaim sokat segítettek. 4 év alatt csiszoltam véglegesre, lépésről lépésre haladtam, mindig finomítottam a módszeren. Így született meg a Froner Önismereti élményfestés, amivel a mai napig dolgozok és ez lett az alapja minden önfejlesztő programomnak. 

A küldetésem pedig, hogy szeretetteljes megértéssel és a művészet erejével segítsem a hozzám fordulókat.

“Tünde segített rendet tenni a fejemben a jól irányzott kérdéseivel és a házi feladatokkal, amik során magamat kellett megfigyelnem. Fantasztikus önismereti utazás volt ez, rengeteget tanultam magamról… A festéseket hihetetlenül élveztem, döbbenetes volt látni, mik jönnek fel tudat alatt alkotás közben és, hogy én miként változtam a 3 hónap alatt. Nagyon büszke vagyok mindegyik művemre, örömmel nézek rájuk azóta is, hiszen erre a csodás időszakra emlékeztetnek. Hálás vagyok, hogy ilyen mentorom volt ezen az úton.

Niki

“Nagyon jól éreztem magamat, azóta is minden nap eszembe jut a nálad töltött idő. Nagyon jó érzés volt számomra, hogy objektív képet tudtál kialakítani rólam és értő figyelemmel. hallgattad az érzéseimet, gondolataimat. Festés közben pedig azt éreztem, hogy csak vagyok, utoljára szerintem gyerekként éltem meg ilyet.” 

Kinga

“Csodálatos volt, hogy amikor megérkeztem, nagy nyugalom vett körbe, Tünde csodálatos békéje. Nem szégyelltem megnyílni előtte, természetes volt számomra…és mindig tovább vitt az a tisztaság, ami Tündéből áradt, és szakmai profizmusa.

A festést nagyon különlegesnek éltem meg…Az utolsó öt percben csodálatos volt éreznem azt a felszabadultságot, ami a teljes kiürülést jelentette…A végén, amikor megbeszéltük, hogy mi mit jelent a képemen, határtalan büszkeség öntött el, és a bizonyosság: EZ VAGYOK ÉN!!!.”

Gabi

MIT TARTALMAZ A

MENTORPROGRAM? 

Közösség és támogatás

Motivációt és mentorációt céljaid eléréséhez valamint egy összetartó női közösséget. Ezen kívül csatlakozhatsz a mentorprogram tagjai számára létrehozott zárt Facebook csoportba is, ahol én is személyesen állok rendelkezésedre.

Havi 1×6 órás személyes találkozás 

A mentorprogram alatt minden hónapban havi 1x, szombati napon találkozunk személyesen, ahol előre meghatározott témát dolgozzuk fel. A témákhoz kapsz ajánlott bibliográfiát, illetve egyéni házi feladatot is.

Munkafüzetet feladatsorral és inspirációs

idézetekkel

A jelentkezésed mellé kapsz egy általam összeállított munkafüzetet útontartó gyakorlati feladatokkal és inspiráló idézetekkel, amit bármikor elővehetsz, ha úgy érzed szükséged van rá. 

Három saját készítésű festményt

 

A mentorprogram során több önismereti eszközt is alkalmazok, melyekből az egyik az általam kifejlesztett Froner Önismereti Festés. Ehhez semmiféle rajztudás, festői tudás nem szükséges!! A festéshez minden eszközt én biztosítok és a festményed természetesen a tied lesz.

plusz, vár még rád 3 bónusz

Ezeket a különleges lehetőségeket is megkapod a jelentkezésed mellé AJÁNDÉKBA

4 részes MINI kurzus (értéke: 20.000 Ft)

Ebben a 4 részes mini kurzusban olyan hasznos tippeket és útmutatást kapsz, amelyek segítségedre lesznek abban, hogyan haladj az önismereti utazásod során, olyankor is amikor egy nehezebb államoshoz érkeztél. 

Páros Froner-élményfestés (értéke: 50.000 Ft)

Szerezz egy felejthetetlen önismereti FLOW élményt szeretteidnek. Gyere el pároddal, barátoddal vagy akivel szeretnél és próbáljátok ki a páros élményfestést által adott FLOW élmény varázsát.

Személyes vagy online 60 perces konzultáció

(értéke: 25.000 Ft)

A mentorprogram alatt egyszeri 60 perces privát konzultációra van lehetőséged, ha úgy érzed extra motivációra lenne szükséged.

Az Úton Önmagamhoz önismereti

mentorprogram ára

35.000 Ft/hó,

mely jelentkezés esetén a 10 hónapra egy összegben fizetendő. 

DE!

2021.november 22-ig történő jelentkezés esetén részletfizetési lehetőséget biztosítok!

 

  1. részlet: A részvételi díj 50%-a 2021.11.22-i befizetéssel. 
  2. részlet: A fennmaradó rész 2022.02.28-ig történő fizetéssel

→ Az Úton Önmagamhoz mentorprogram évente kétszer (tavasszal és ősszel) nyitja meg kapuit, vagyis ha ezt az alkalmat elmulasztod, legalább fél évet várnod kell a következő csatlakozásra. 

→ 100% GARANCIA Természetesen 100%-os garanciát vállalok a programra, így tényleg nincs mit veszítened. Ha úgy érzed az Úton Önmagamhoz önismereti program mégsem Neked szól, jelezd az első alkalom végén és visszakapod a programra befizetett részvételi díjat. 

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

Fontos! A mentorprogramon csak olyanok vehetnek részt, akik tisztában vannak azzal, hogy a céljaik eléréshez nekik is tenniük kell, ezért a jelentkezés véglegesítése előtt egy személyes beszélgetés során döntjük el, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni a 10 hónap során. 

A küldés előtt fogadd el az Adatvédelmi és a Cookie tájékoztatót!