HOPP! MÉG NE ZÁRD BE AZ ABLAKOT! VÁRJ MÉG EGY PILLANATOT!

Gratulálok a döntésedhez! A 3×15 perces hanganyag a kreatív évtervezésről, hamarosan megérkezik az emailjeid közé és látva az elköteleződésedet, szeretnék Neked felajánlani egy különleges lehetőséget.

TEDD TELJESSÉ A KREATÍV ÉVTERVEZÉST ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉSSEL!

Vezetett évtervezés + Önismereti élményfestés + Közösség

AJÁNDÉK 60 PERCES ÚTONTARTÓ BESZÉLGETÉSSEL, HA EXTRA MOTIVÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGED

Hogyan épül fel a Kreatív Évtervező Önismereti Élményfestés?

4 óra alatt maximum 6 fő részvételével végig vezetlek egy folyamaton, melyet 3 részre osztunk:

a tavalyi év lezárása és az új év megtervezése

Az első részben hasznos és elgondolkodtató kérdésekkel támogatjuk a tavalyi éved lezárását és a 2022-es éved tudatos megtervezését.

megismered a saját működésedet

A második részben a Froner Önismereti Élményfestés segítségével felszínre hozzuk azokat a félelmeket, gátakat és negatív hiedelmeket, amelyek megakadályozhatnak abban, hogy eredményes éved legyen.

Tisztában leszel azzal, hogy mi a Te saját vágyad

A harmadik részben pedig kielemezzük a megfestett alkotásodat, és a segítő kérdések mentén válaszokat kaphatsz a hogyan továbbra.

 

A KREATÍV ÉVTERVEZŐ ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉS ÁRA

25.000 FT/FŐ

4 órás kreatív évtervező program, hogy eredményes és sikeres éved legyen

A festéshez szükséges eszközök, hogy neked csak az alkotásra kelljen figyelni (festékek, ecset, farost, festő póló)

A saját alkotásod, ami emlékeztetni fog a céljaidra és különleges dísztárgya lehet otthonodnak

Zárt facebook csoport tagság, ahol megoszthatod az önismereti élményeidet vagy kérdéseket tehetsz fel

+

BÓNUSZ AJÁNDÉK:

60 perces útontartó beszélgetés az évtervezést követő 3 hónapon belül, ha extra motivációra lenne szükséged a céljaid megvalósításához

VÁLASZTHATÓ IDŐPONTOK

2022.01.16. 10:00-14:00

2022.01.30. 10.00-14:00

ISMERD MEG A

MENTOROD

Froner Tünde vagyok, a Froner Önismereti Élményfestés megalkotója, művészetterapeuta, coach.

Egy olyan művészetterápiás eszköz képviselője és szülőanyja, ami a saját szimbólum rendszerünkön alapszik és képes belátást engedni a szavakon túli kommunikációba, ezáltal pedig az önismeret mélyebb rétegeibe. 

41 éves voltam mikor először vettem ecsetet a kezembe és kezdtem el festeni. 

Olyan sok mindent megmutatott és megtanított nekem maga az alkotási folyamat, hogy úgy éreztem, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia. Ezért elkezdtem kidolgozni a saját módszerem, amihez a tanulmányaim sokat segítettek. 4 év alatt csiszoltam véglegesre, lépésről lépésre haladtam, mindig finomítottam a módszeren. Így született meg a Froner Önismereti élményfestés, amivel a mai napig dolgozok és ez lett az alapja minden önfejlesztő programomnak. 

A küldetésem pedig, hogy szeretetteljes megértéssel és a művészet erejével segítsem a hozzám fordulókat.

“Tünde segített rendet tenni a fejemben a jól irányzott kérdéseivel és a házi feladatokkal, amik során magamat kellett megfigyelnem. Fantasztikus önismereti utazás volt ez, rengeteget tanultam magamról… A festéseket hihetetlenül élveztem, döbbenetes volt látni, mik jönnek fel tudat alatt alkotás közben és, hogy én miként változtam a 3 hónap alatt. Nagyon büszke vagyok mindegyik művemre, örömmel nézek rájuk azóta is, hiszen erre a csodás időszakra emlékeztetnek. Hálás vagyok, hogy ilyen mentorom volt ezen az úton.

Niki

“Nagyon jól éreztem magamat, azóta is minden nap eszembe jut a nálad töltött idő. Nagyon jó érzés volt számomra, hogy objektív képet tudtál kialakítani rólam és értő figyelemmel. hallgattad az érzéseimet, gondolataimat. Festés közben pedig azt éreztem, hogy csak vagyok, utoljára szerintem gyerekként éltem meg ilyet.” 

Kinga

“Csodálatos volt, hogy amikor megérkeztem, nagy nyugalom vett körbe, Tünde csodálatos békéje. Nem szégyelltem megnyílni előtte, természetes volt számomra…és mindig tovább vitt az a tisztaság, ami Tündéből áradt, és szakmai profizmusa.

A festést nagyon különlegesnek éltem meg…Az utolsó öt percben csodálatos volt éreznem azt a felszabadultságot, ami a teljes kiürülést jelentette…A végén, amikor megbeszéltük, hogy mi mit jelent a képemen, határtalan büszkeség öntött el, és a bizonyosság: EZ VAGYOK ÉN!!!.”

Gabi

HA AZ ELSŐ GONDOLATOD AZ, HOGY NEM TUDSZ FESTENI

SEMMILYEN RAJZ ÉS FESTÉSZETI TUDÁS, TAPASZTALAT NEM SZÜKSÉGES!

HOGYAN SEGÍTHET NEKED AZ ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉS AZ ÉVTERVEZÉSBEN?

Alkotással nemcsak megnyílnak a lélek felé az utak, hanem a megjelenő vizuális eredményen, a színeken, a formákon keresztül elemezhetők is. Így  kézzelfoghatóbbá válik a folyamat egy szimpla beszélgetéshez képest. Ott van a szemed előtt mindaz, ami belül zajlik, és felfedezésre vár. Bármikor ránézel majd az alkotásodra, eszedbe fog jutni, mit szeretnél az évben megvalósítani és erőt ad a folytatáshoz.

nem akarod megosztani senkivel, hogy mi történt veled a múlt évben és mit szeretnél most elérni

 

Ne aggódj, mert nem is kell. Igaz, hogy csoportos foglalkozás, de csak annyit és azt osztasz meg a többiekkel, ami neked komfortos.

 

Jelentkezz a KREATÍV ÉVTERVEZŐRE!

A küldés előtt fogadd el az Adatvédelmi és a Cookie tájékoztatót!