Így ajándékozhatsz maradandó élményt karácsonyra

Lehet, hogy számodra is nehézséget okoz kitalálni kinek, milyen ajándék lenne a legjobb. Főleg, ha el szeretnél rugaszkodni a semmitmondó sapka, zokni, tusfürdő háromszögből és egy valóban emlékezetes élményt szeretnél ajándékozni. 

Miben segít az önismereti élményfestés, hogy emlékezetes élményt ajándékozz?

Az élményre még évek múlva is emlékezünk, de a tárgyak a feledés homályába merülnek.

Ezzel szemben egy élmény a lélek és a test működésére, jóllétére is hatással van.  Ráadásul egy saját alkotással leszel gazdagabb, ami évek múlva rá nézve is emlékeztetni fog, milyen felszabadító élmény volt a megalkotása.  Ha egy híres, előre megfestett képet szeretnél készíteni, akkor nem ajánlom neked az önismereti élményfestést.

Talán, most azon tűnődsz, hogy te nem is tudsz festeni.

Az igazság azonban az, hogy nem festeni tanítalak. Önismereti élményfestés módszeremet négy év alatt dolgoztam ki azzal a céllal, hogy megtapasztalhasd az alkotás lélekre gyakorolt hatását, és segítsek mélyebb, stabilabb kapcsolatot ápolni önmagaddal. 

Nem foglak azzal stresszelni, hogy a felgyorsult, rohanó világunkra emlékeztetlek, hiszen valószínűleg úgyis tudod/érzed, hogy milyen kevés időnk van önmagunkra.

Sokszor észrevettem már magamon, illetve akik nálam jártak és átélték, hogy az alkotás, és a festés közben megélt nyugalom, a flow, a lélekre pozitív hatást gyakorol, ugyanúgy a fizikai test is komfortosabban érzi magát. Ilyenkor ugyanis nem terheljük magunkat olyan gondolatokkal, amelyek a félelmet, a szorongást, a stresszt táplálják.

Froner Tünde

Festőművész
Művészetterapeuta

Akik megtapasztalták az alkotás
lélekre gyakorolt hatását

“A festés előtt Tünde ellátott minket pár instrukcióval és ez segített abban, hogy teljesen átadjam magamat az élménynek és ne idegeskedjek azon, hogy mi lesz. Arra figyeltem, hogy mi jön belülről pl. amikor kiválasztottam a színeket, vagy hogy milyen vastagságú ecsettel fessek. Maga a festés egy nagyon felszabadító élmény volt, abból a szempontból hogy teljesen átadtam magamat az alkotásnak és megszűnt körülöttem minden. A legjobb része az volt, amikor ecset nélkül, a saját kezemmel kezdtem el festeni.” P.Dóri

A festésre vegyes érzésekkel érkeztem, izgatott voltam és pozitív. Jó volt megélni nem csak a festést, hanem ezt az egész három órát. Egy kicsit kikapcsolni és csak megélni a pillanatot. Elvárás nélkül mentem és sokat tanultam magamról és örülök, hogy a festés által könnyebben meg tudod ismerni magad és felszínre tudsz hozni olyat is, aminek nem vagy tudatában. Rengeteg boldog pillanatot és tanítást kaptam magamtól és tőled is, köszönöm Neked. Minden embernek szívesen ajánlom, mert segít az önismeretben és a jelenlétben.” R.Dóra

Festés közben azt éreztem, hogy csak úgy vagyok, utoljára szerintem gyermekként éreztem ilyet…nagyon örültem a végeredménynek és annak is hogy megláttál benne olyan dolgokat is amiket én nem biztos hogy megláttam volna magamtól 🙂 és ezt köszönöm Neked!…Gazdagodtam egy rendkívül kellemes időtöltéssel, megismerhettelek Téged, illetve a módszeredet. Megerősítettél abban amin már egy ideje dolgozom.” P.Kinga

Az adventi időszak magával hozza a befelé fordulást, meg eleve, ez a furcsa 2020-as év is erre késztetett minket, ezért a lélekre pozitív hatást kifejtő ajándék értéke felbecsülhetetlen

Az ajándékkártya rendelésének menete

1. Jelentkezz az űrlapon – ez még semmilyen elköteleződéssel nem jár

2. Add meg a számlázáshoz szükséges adatokat (név, számlázási cím, ha céges
számla esetében plusz adószám)

3. Az ajándékkártyát a díj beérkezésétől számított 1-2 napon belül elektronikusan
küldöm meg neked. A számlával együtt.

Maradandó ajándék

A 3 ÓRÁS PROGRAM ÁRA ÉLMÉNYFESTÉSSEL, AZ EHHEZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖKKEL, BESZÉLGETÉSSEL:

25.000 FT/FŐ

Bónuszként egy saját magad által készített festményed lesz, ami a saját belső üzenetedet tartalmazza. Az alkotásod az otthonod díszévé válhat és csak akivel megosztod fogja tudni a jelentését. Ráadásul évek múlva is emlékeztetni fog, milyen felszabadító élmény volt a megalkotása.

Élményt ajándékozok

Adatvédelmi

A kártyát elektronikusan, névre szólóan küldöm, környezetbarát szellemben. Így azon szeretteidhez is el tudod juttatni az ajándékod, akivel nem tudsz találkozni személyesen, de szeretnéd megajándékozni. Azonban aki szeretné, ki tudja nyomtatni.

Öröm pillanatokkal teli ünnepeket kívánok!

Ha segítségre van szükséged a döntésben vagy csak kérdések vannak benned, hogy neked való-e, írj bátran egy privát üzenetet/e-mailt (hello@froner.hu).